Greșeli de machiaj pe care le fac miresele

Distribuie

E sezonul mireselor, o perioadă extrem de fericită pentru majoritatea femeilor, care ori își așteaptă nunta ori și-o planifică pentru anii ce urmează ori își aduc aminte cu plăcere de nunta lor.

Dacă rochia și pantofii sunt deja în dulap, singura problemă de rezolvat rămâne machiajul din ziua nunții. Începi să te gândești că machiajul tău nu trebuie să dea greșit pe cameră, să nu pară o mască ce se termină unde începe gâtul, să nu te facă mai bătrână, să nu fie prea mult blush, să reziste toată ziua și toată noaptea etc.

Mulți make up artiști ascultă toate cererile tinerei mirese și ajung să facă diverse greșeli care pot strica o nuntă pentru că mireasa a vrut un anumit machiaj, chiar dacă nu i s-a potrivit.

Nu vrei să auzi complimente legate de machiajul tău ci cât de frumoasă ești.

Prea multă pudră

Foarte multe mirese se plâng că au tenul gras și vor ca fondul de ten să fie fixat cu multă pudră pentru a rezista. Și așa ajung să aibă un ten extrem de încărcat și prăfos.

Tinerele mirese ar trebui să afle că există spray-uri de fixare care arată natural și care prelungesc viața machiajului.

Pudra din jurul ochilor

Nunta înseamnă zâmbete, dar și lacrimi. Știm că vrei să îți păstrezi corectorul sub ochi pentru a-ți păstra cearcănele ascunse. Corectorul se fixează cu pudră, dar nu prea multă pudră.

Pudra va accentua liniile fine de sub ochi și vei arăta mai obosită.

Gene lungi și dese

Toate femeile îți doresc să aibă gene care să le pună ochii în evidență, dar ce-i prea mult strică. Nu încerca genele false de plastic. Vei arăta ridicol și toată atenția se se muta către alegerea ta neinspirată. Cere-i celui sau celei care te machiază să aleagă gene naturale de mărimi normale.

Conturul buzelor peste buze

Kylie Jenner a promovat acest trend al conturului exagerat al buzelor, dar tu nu ești obligată să arăți la fel de artificial ca ea. Un contur cu mult peste linia naturală a buzelor te va face să arăți ridicol. Nu e nicio rușine să ai buze mai subțiri. Cere-i make up artistului tău să aleagă un gloss nude pentru a crea iluzia de volum.

Blush exagerat

O mireasă trebuie să arate fresh, ca și cum ar roși un pic. Un fard de obraz rozaliu sau piersiciu aplicat discret este suficient pentru a arăta fresh. Texturile gel sau cremă sunt rezistente și arată natural.

unica.ro.


Distribuie
..