Greșeli ORIBILE de machiaj pe care le faci mereu

Distribuie

Îți dorești să arăți fabulos de fiecare dată când ieși pe ușă, deci machiajul este punctul tău forte. Există însă greșeli pe care le facem de fiecare dată când încercăm să arătăm cât mai bine.

1. Păstrați-vă creionul pentru contur mereu ascuțit – Atunci când este perfect ascuțit, partea lemnoasă nu îți va putea zgâria din greșeală ochiul, scrie euforia.tv.

2. Înlocuiește-ți machiajul pentru ochi la fiecare trei luni – Produsele cremoase și lichide sunt o bună sursă pentru dezvoltarea bacteriilor, motiv pentru care ar trebui să îți arunci din când în când eyeliner-ul. Îți vei da seama că este vechi atunci când vei avea nevoie să apeși pentru a-l putea folosi.

3. Nu îți împrumuta produsele cosmetice – Atunci când testezi machiajul în magazine, folosiți doar aplicatoare noi sau cereți mostre care nu au fost contaminate (regulă de siguranță, nu utilizați mostrele pentru machiajul ochilor niciodată). Dacă se întâmplă să contactați o infecție a ochiului, aruncați toate produsele din trusa de machiaj, care ar putea să poarte germeni.

4. Aplicați rimelul în afara liniei genelor pentru a evita blocarea glandelor care secretă uleiul ce protejează suprafața ochiului.

5. Nu folosi niciodată saliva pentru a umezi rimelul. Saliva conține bacterii ce pot duce la infecții oculare.

6. Evitați sclipiciul sau machiajul metalic dacă ai ochii uscați. Acestea îi pot irita.


Distribuie
..