Greșeala pe care o faci în fiecare DIMINEAŢĂ

Distribuie

Cu siguranță și tu ai propria ta rutină de dimineață. Ce faci exact înainte să pleci la serviciu? Faci duș? Mănânci? Te machiezi? Te dai și cu anti-perspirant? Ei bine, află că faci aceeași greșeală de fiecare dată!

Cei mai mulți dintre noi avem obiceiul să ne dăm cu produsul antiperspirant dis-de-dimineață, după ce ieșim din duș. Ei bine, află că produsul este mult mai eficient dacă îl aplici la subraț cu o seară înainte și nu dimineața, notează avantaje.ro.

În timpul nopții transpiri mai puțin decât atunci când te trezești și pe tot parcursul zilei, iar dacă folosești produsul obișnuit seara, acorzi destul timp substanțelor active să pătrundă în canalele glandelor sudoripare. Dimineața, produsul nu intră la fel de ușor în acele canale, tocmai pentru că transpirăm mai mult și de aceea nu este la fel de eficient.

Nu-l aplica nici imediat după duș

Ca efectele să fie maxime, nu trebuie să te dai cu antiperspirantul imediat după duș, ci din contră, pielea trebuie să fie perfect uscată (dar și curată).

Își mai face efectul dacă faci duș de dimineață?

Cu siguranță! În general efectul anti-perspirantului durează în jur de 24 de ore, iar dacă îl aplici seara pe pielea uscată, ingredientele care blochează canalele glandelor sudoripare (sărurile de aluminiu) rămân active chiar și dacă te speli de dimineață.

 


Distribuie
..