FOTO: Răşina de Mumie te va scapă garantat de VERGETURI. Cum obţii crema în condiţii de casă

Distribuie

Din pacate, pielea nu revine la forma sa dacă a fost forţată de o creştere rapidă datorată unei sarcini, a unor creşteri sau scăderi bruşte în greutate. În mod normal pielea este destul de elastică, însă dacă întinderea are loc brusc, fibrele elastice se rup, lăsând în urmă vergeturile.

Există câteva opţiuni în ceea ce priveşte tratarea vergeturilor. Dacă iei vergeturile foarte în serios şi vrei să scapi de ele, cea mai bună soluţie este să te adresezi unui dermatolog sau să încerci o reţetă  foarte simplă în condiţii de casă.
Crema din răşină de Mumie te va ajuta să scapi rapid şi garantat  de vergeturi şi să redai pielii  tale elasticitate.

Cum o prepari?
1. Dizolvă 2-4 gr. de  raşină de Mumie (este necesar să foloseşti raşină naturală, nu  sub fomă de pastile) într-o linguriţă de apă fiartă.
2. Amestecă consistenţa cu 1 tub de cremă (80-100gr) pentru copii sau poţi folosi şi o cremă anticelulitică.
3. Freacă zonele cu vergeturi o dată pe zi.

SFAT: A se păstra în frigider. Răşina de Mumie o poţi găsi în unele farmacii din Chişinău la un preţ accesibil.
 Poţi păstra crema într-un vas de cremă deja terminat.

Răşina Mumie este cunoscută şi utilizată de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afecţiuni. Această răşină se găseşte în munţii Podişului Tibet şi Pamir, la înălţimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasă, având culoarea brun închis şi un gust amar. Răşina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munţilor.

 


Distribuie