Fii frumoasă cu ulei de ARGAN. Descoperă-i proprietăţile UIMITOARE

Distribuie

Orice femeie vrea să fie frumoasă, iar ca să păstrezi frumuseţea până la adânci bătrâneţi, atunci soluţia este simplă: foloseşte ulei de argan. Acesta chiar face minuni pentru pielea şi părul tău.

Beneficiile pentru ten ale uleiului de argan

– Efect anti-aging: uleiul de argan conţine în cantităţi mari Vitamina E şi antioxidanţi, care reduc procesul de îmbătrânire a pielii. Pe lângă protecţia împotriva radicalilor liberi, uleiul de argan hidratează intens pielea uscată şi creşte capacitatea acesteia de a reţine umezeala. Un ten îngrijit cu ulei de argan este mai sănătos şi mai luminos.
– Vindecare: uleiul de argan are proprietatea de a vindeca pielea şi este eficace în tratarea cicatricilor, atât a celor noi, cât şi a celor vechi. De asemenea, reduce inflamaţiile şi oferă rezultate în vindecarea eczemelor, a psoriazisului şi a acneei. Utilizat cu regularitate, uleiul de argan reduce cu succes petele.
– Protecţie: Întrucât uleiul de argan vindecă ţesuturile deteriorate, aplicarea sa zilnică protejează pielea de razele nocive ale soarelui, de poluare şi de toxine.

Aplicarea uleiului de argan pe ten

Este indicat să aplici uleiul de argan în fiecare zi, înainte de culcare. Se aplică de obicei pe timp de noapte, ca un agent de hidratare şi refacere. Câteva picături sunt de ajuns pentru a întinde uleiul pe întreaga faţă. Cu toate că structura sa este non-grasă şi se absoarbe foarte repede în piele, aplicarea pe timp de zi e bine să fie evitată, pentru a nu avea acel aspect de ten uleios. Pe timp de zi poţi folosi o cremă cu ulei de argan sau poţi strecura în crema pe care deja o ai câteva picături de ulei. De asemenea, uleiul de argan este ideal să-l foloseşti cu rol de bază pentru fondul de ten.

Beneficiile pentru păr ale uleiului de argan

Uleiul de argan este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune produse pentru sănătatea şi frumuseţea părului. Din acest motiv, specialiştii îl mai numesc şi aur lichid. 

– Readuce la viaţă părul uscat şi degradat. Hidratează părul în profunzime, stopează electrizarea lui, repară părul deteriorat şi îl face moale şi mătăsos. 
– Are rezultate excelente în îmbunătăţirea elasticităţii firului de păr şi ajută la creşterea rapidă a părului.
– Folosit cu regularitate, uleiul de argan netezeşte complet părul rebel.
– Datorită conţinutului ridicat de vitamina E şi antioxidanţi, uleiul de argan reface structura părului şi restabileşte luciul natural al părului.

Aplicarea uleiului de argan pe păr

Uleiul de argan poate fi aplicat atât înainte, cât şi după spălarea părului. Dacă îl foloseşti înainte să speli părul, atunci întinde-l pe tot părul şi masează uşor scalpul, astfel încât să te asiguri că l-ai distribuit uniform pe toată suprafaţa. Înfăşoară capul într-un prosop sau într-o bonetă specială de dus şi aşteaptă timp de 30-60 minute. Apoi clăteşte bine părul şi curăţă-l cu produse specifice. 

Alte proprietăţi miraculoase ale uleiului de argan

– Dacă unghiile tale sunt moi şi se rup repede, atunci foloseşte ulei de argan. Ţine unghiile în ulei de argan timp de 10 minute. Acest procedeu înmoaie cuticulele şi întăreşte unghiile.
– Uleiul de argan ajută la tratarea vergeturilor. Aplică în fiecare dimineaţă şi seară câteva picături de ulei de argan pe zonele cu vergeturi. 
– Conţinutul său unic şi bogat în vitamine face ca uleiul de argan să fie un aliat de nădejde al sănătăţii şi al unei diete echilibrate. Reglează nivelul colesterolului, previne şi tratează bolile cardiovasculare şi creşte sistemul imunitar.

Datorită proprietăţilor sale deosebite, atât pentru sănătate, cât şi pentru piele, păr şi unghii, uleiul de argan este un produs unic, ce nu trebuie să lipsească din casa ta.

sursa: divahair.ro


Distribuie