Fă-ți părul să strălucească cu doar 3 produse din casa ta

Distribuie

Ca părul să fie strălucitor în mod natural, trebuie să fie și sănătos sau să îi oferi un pic de ajutor. Poți face asta în trei feluri, cu trei produse care se găsesc la tine în bucătărie.

Iată cum trebuie să procedezi, potrivit unica.ro.

Tratament cu iaurt pentru păr strălucitor

Ca acest tratament să funcționeze cel mai bine, trebuie să găsești un iaurt natural, cu cât mai puțin zahăr, conservanți și coloranți, ca să nu faci mai mult rău părului decât bine. După ce îți perii părul bine, aplică un pahar mic întreg de iaurt și întinde-l de la vârfuri spre rădăcini. Lasă-l să acționeze timp de 20-30 de minute, până se întărește iaurtul, apoi spală-ți părul cu șamponul pe care îl folosești de obicei.

Metoda oțetului de mere pentru păr strălucitor

O altă metodă care funcționează destul de bine este să îți clătești părul cu oțet natural de mere. Pe lângă faptul că părul va fi mai strălucitor, vei scăpa și de mătreață. Amestecă două cești de apă cu jumătate de ceașcă de oțet și toarnă amestecul pe părul umed, după ce ai clătit șamponul. Lasă-l să acționeze până la cinci minute, apoi clătește bine, până scapi de mirosul pregnant. Poți face asta o dată pe săptămână.

Suc de lămâie pentru un păr strălucitor

Ca și oțetul de mere, sucul de lămâie este acid, iar acest acid este cel care îți face părul strălucitor. Amestecă două cești cu apă cu una cu suc de lămâie și procedează ca în cazul oțetului de mere. Rezultatul va fi același.


Distribuie
..