Exfolierea BUZELOR! Cele mai eficiente metode

Distribuie

Procesul de exfoliere al buzelor determină un aspect neted şi creşte standardul unui aspect natural. Există mai multe metode utilizate pentru exfoliere buzelor. Zahărul, periajul dinţilor, bicarbonat de sodiu sunt doar o parte din ele. În cele ce urmează, puteţi afla mai multe despre exfolierea buzelor.

Metoda de periuţei de dinți

Puteți face acest exercitiu de exfoliere cu ajutorul unui periuţe de dinţi veche, dar cu peri moi și drepţi. Freacă uşor buzele, având mișcări circulare.
    
Metoda zahărului
Ia un castron şi amestecă un pic de ulei de măsline cu puţin zahăr. Adaugă mai mult zahăr și ulei, pentru a face o cantitate mai mare de pastă. Singura cerință în această etapă este ca amestecul să fie sub formă de pastă.

Freacă ușor buzele, cu o cârpă moale. Masează-le cu mișcări circulare. Cu cât freci mai mult, cu atât buzele tale se vor exfolia mai mult. Clăteşte amestecul de zahăr și ulei de măsline cu apă caldă. Componente acestui amestec nu sunt toxice şi nu va fi periculos dacă vei înghiţi un strop. În etapa finală, foloseşte un balsam de buze pentru a rehidrata pielea sensibilă. Buzele tale se vor simți netede și moi, după câteva minute.

Metoda bicarbonatului de sodiu
Acesta este un simplu exercițiu de exfoliere al buzelor pe care îl poţi face, folosind bicarbonat de sodiu. Ia bicarbonatul și amestecă-l bine cu apă pentru a forma o pastă cu particule abrazive şi apoi aplică pe buze. Bicarbonatul de sodiu și apă nu hidratează buzele. Astfel, ai nevoie de un balsam hidratant pentru ele.

Câteva sfaturi în plus
Mierea este un hidratant bun pentru buze. Poţi aplica miere pe buze după exfoliere. Poţi netezi buzele, folosind un luciu de buze care umflă buzele. Vei avea o senzație de furnicături pe buze, dar funcționează.

Avertismente
Ar trebui să faci aceste exerciții cu grijă. Frecarea prea tare poate deteriora buzele. Există posibilitatea foarte mare ca acestea să se crape. Fii blândă cu buzele tale.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..