Exerciţii pentru sâni fermi şi seducători

Distribuie

Odată cu trecerea timpului, sânii îşi pierd din fermitate şi capătă o formă mai puţin seducătoare. Pentru a preveni aceste schimbări, vă propunem cîteva exerciţii bune de urmat, care vor antrena muşchii pectorali şi vor tonifia pieptul.

Indiferent de dimensiunile acestora, sânii fermi sunt mult mai frumoşi decât cei lăsaţi. Exerciţiile pentru sâni sunt foarte simple, nu necesită efort special şi nu-ţi iau mult timp.

Exerciţiul 1

Aşează-te pe spate pe o saltea şi întinde braţele lateral. În mâini trebuie să ai câte o ganteră. Apropie braţele către piept şi îndepărtează-le încordând abdomenul. Fă 3 serii a câte 10 exerciţii. Dacă nu aveţi gantere, puteţi folosi 2 sticle de jumătate de litru cu apă.

Exerciţiul 2

Pentru a efectua acest exerciţiu, trebuie să stai cu picioarele depărtate, în picioare. Foloseşte aceleaşi gantere pentru a le ridica alternativ. Acest exerciţiu îl faci de 10 ori, în fiecare zi.

Exerciţiul 3

Stai în picioare şi ridici lateral braţele în care ţii ganterele, menţine-le paralel cu solul. După aceasta lăsă braţele pe lângă corp şi apoi repetă mişcarea cu ambele braţe.

Exerciţiul 4

Asează-te cu faţa la un perete şi apleacă-te uşor, sprijinindu-te cu palmele de perete.

Exerciţiul 5

Uneşte palmele în faţa pieptului şi împinge-le cu putere din ambele părţi. Acest exerciţiu îl puteţi face de câte ori aveţi posibilitatea şi vă simţiţi liberi.

Pe lângă aceste exerciţii, se recomandă o alimentaţie corectă, consumul de legume şi fructe, produse care conţin vitamine şi grăsimi sănătoase.


Distribuie
..