Eşti mireasă? Iată machiajul perfect pentru o nuntă de vis

Distribuie

La nuntă, mireasa este personajul pricipal al serii. Aceasta trebuie să arate perfect, să se evidenţieze prin originalitate, stil, atitudine şi comportament.

2013 vine cu câteva tendinţe de machiaj special create pentru mirese. Aşadar, se reinventează machiajul „fără machiaj” care mai este cunoscut ca „machiaj nud”. Acesta evidenţiază tenul fără a-i da senzaţia de stil complicat şi greu.

Se practică şi stilul în care predomină ochii bine conturaţi, buzele colorate intens şi pomeţii evidenţiaţi: caracteristici din anii 80 care au devenit importante şi în perioada actuală. Acest machiaj este unul plăcut, emană un stil aparte şi se impune prin proeminenţă absolută.

Machiajul este specific mireselor care iubesc experimentele şi vor să fie în centrul atenţiei.

Accentul pe o singură trăsătură a chipului este altă tendinţă pentru 2013. Se pune accent pe aspectul feţei, dar se evidenţiază un singur detaliu.

Nu uităm şi de machiajul smokey eyes. Nu mai predomină însă smokey eyes tradiţional dar se remarcă culoarea. Pentru ziua nunţii se pot folosi tonuri vibrante de verde, auriu şi mov cu un efect dramatic datorită nuanţelor şi texturii metalizate a fardului.

Un alt machiaj de mireasă care poate fi remarcat sunt nuanţele de pastel. Acestea au parte de foartă multă atenţie în 2013. Nimic nu evidenţiază feminitatea mai bine decât nuanţele delicate de roz, amplasate discret pe pomeţi şi pe buze. Acest tip de machiaj păstrează conturul natural al ochilor, se accentuează doar linia genelor cu un fard. Se consideră un look fresh care complimentează trăsăturile şi conferă tenului un aspect sănătos.

Un look de mireasă se evidenţiază dacă machiajul este ales în funcţie de modelul rochiei, de forma feţei dar şi de stilul personalizat al fiecăruia.

Machiajul trebuie să reprezinte mireasa, s-o pună în valoare pentru a fi remarcată la maxim.


Distribuie