Epilarea cu lama. Cum să ai picioare sexy, fără iritaţii

Distribuie

Chiar dacă au apărut o muţime de alternative ale epilării cu lama, totuşi aceasta este încă folosită de majoritatea femeilor, însă dacă nu este facută cum trebuie, poate lăsa urme urâte şi iritaţii care împiedică să ai o imagine impecabilă.

Pentru a obţine o pereche de picioare catifelate, cât se poate de frumoase, trebuie să urmăm o serie de paşi:

1. Pregătirea pielii picioarelor. Este indicat să foloseşti un scrub pentru a îndeparta celulele moarte care ar putea împiedica ca lama să ajungă la firele de păr.
2. Trebuie să foloseşti o pensulă stufoasă pentru a aplica gelul sau crema de ras. Este foarte important să faci mişcări circulare care vor înmuia firele de păr. Acest lucru va face ca lama să taie firele direct de la rădăcina fără să deterioreze pielea.

3. Este foarte important să te epilezi în etape. Acţioneaza iniţial asupra zonei frontale inferioare, apoi asupra zonei de deasupra genunchilor, apoi în spatele gambelor şi la final în partea din spate a coapselor inferioare.  Astfel vei putea vedea clar, cu ochiul liber, ce locuri rămân neatinse de lamă.

4. După epilare, clăteşte pielea cu apă rece. Apoi şterge-o prin tamponare şi aplică o loţiune bronzantă.Această loţiune oferă în primul rând protecţie şi apoi dă senzaţia de alungire a picioarelor.

5. Aplica ulei de măsline pe pielea picioarelor. Uleiul de masline îi va reda elasticitate pielii şi va înnăbuşi porii ieşiţi în afară.


Distribuie
..