Ea a renunțat la șampon timp de 6 luni. Rezultatul a fost peste orice așteptări

Distribuie

O fată a decis să renunțe la șampon. Experimentul trebuia să dureze doar 30 de zile, dar când a văzut rezultatul, a decis să renunțe definitiv la șampoanele convenționale.

Au trecut 6 luni de când ea nu mai folosește produsele obișnuite de îngrijire a părului. În schimb ea folosește oțet de mere și bicarbonat de sodiu.

DE CE ESTE MAI BINE SĂ RENUNȚAȚI LA ȘAMPON?

O mulțime de ingrediente cu denumiri complicate din compoziția șampoanelor și a balsamurilor stârnesc îngrijorări în rândul oamenilor de știință. Unele dintre ele sunt considerate potențialcancerigene sau substanțe care provoacă dezechilibru hormonal.

De exemplu, laurilsulfatul de sodiu creează spuma șamponului, însă irită pielea și poate cauza cancer. Iar parabenii ce se conțin în șampoanele convenționale se găsesc în tumorile glandelor mamare. În plus, în urma folosirii șamponului, părul se îngrașă mult mai repede.

În același timp, renunțarea la șampon va duce la întărirea părului, el va deveni mai gros și mai sănătos. Iar bicarbonatul de sodiu și oțetul de mere vor deveni aliații dumneavoastră în această schimbare.

Atunci când încetați să vă spălați părul cu șampon, părul se îngrașă mult mai greu. Singurul disconfort pe care îl puteți simți în urma spălării cu oțet și bicarbonat de sodiu este mirosul specific al părului.

CU CE POATE FI ÎNLOCUIT ȘAMPONUL OBIȘNUIT
  1. Dizolvați 2 linguri de bicarbonat de sodiu în 500 ml de apă.
  2. Într-un vas separat diluați 2 linguri de oțet de mere în aceeași cantitate de apă.
  3. Apoi udați părul.
  4. Mai întâi, spălați părul cu soluția de bicarbonat de sodiu și clătiți-l bine.
  5. După asta clătiți cu amestecul de oțet și lăsați-l pe păr timp de un minut.
  6. Clătiți părul cu apă curată.

Dacă veți folosi acest sfat, deja peste 6 luni părul dvs. va deveni mătăsos, neted și ușor de aranjat. Acest tratament natural vă va costa mult mai ieftin decât folosirea șampoanele scumpe care nu fac decât să vă deterioreze părul.

sanatosi.com.


Distribuie
..