Descoperă secretul: Cum să ai un păr STRĂLUCITOR folosind ulei şi cafea

Distribuie

Frumuseţea începe de la aranjarea corectă a părului. Dar înainte de a aranja părul, acesta trebuie să fie curat şi şi să arate bine. Este bine ştiut faptul că un păr strălucitor conferă chipului un efect „wow”, accentuând astfel frumuseţea.

Uleiul de măsline este un adevărat elixir de frumuseţe. Acesta hrăneşte în mod eficient şi combate semnele timpului. Cafeaua, pe de altă parte, curăţă în profunzime şi îi redă părului strălucirea.

Iată ce trebuie să faceţi pentru a a avea părul strălucitor:

Împachetările cu ulei de măsline sunt indispensabile pentru sănătatea părului. Uleiul folosit trebuie să fie cât de cât călduţ. El trebuie aplicat pe păr cu o folie de celofan. Acesta trebuie lăsat să acţioneze timp de 30 de minute. Cafeaua poate fi adăugată în şampon, care poate fi lăsat pe păr să acţioneze câteva minute.

Specialiştii recomandă folosirea cafelei gata preparată ca băutură întrucât este mai uşor de eliminat din păr.

Dacă ai părul lung, va trebui să foloseşti mai mult ulei de măsline.

Atunci când încălzeşti uleiul de măsline, nu îl încălzeşti mai mult de 20 de secunde prima dată, pentru a vedea care este capacitatea cuptorului tău cu microunde. Uleiul trebuie să fie cald, nu fierbinte.

Trebuie să profiţi din plin de beneficiile pe care uleiul de măsline le oferă. Cu siguranţă nu trebuie să foloseşti tratamente costisitoare pentru a fi frumoasă şi pentru a avea un păr strălucitor şi plin de vitalitate.

După ce vei folosi uleiul de măsline, vei rămâne surprinsă de efectele acestuia asupra părului.

 


Distribuie
..