Demonstrat! O femeie frumoasă este o femeie îngrijită

Distribuie

Femei frumoase sunt considerate anume femeile care au grijă de sine. Cel puţin acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat pe site-ul nostru, zumi.md. Acesta demonstrează că pe lângă abilităţile de gospodină, de femeie stilată, descurcăreaţă şi cu forme apetisante, o femeie este considerată frumoasă atunci când este îngrijită.

Indiscutabil, preferinţele umane nu se discută, dar sondajul a demonstrat că spre deosebire de unele stereotipuri, femei frumoase nu sunt formele voluptoase, nici abilităţile de gospodină, dar frumuseţea îngrijită.

Dintre cititori, cei mai puţini consideră că femeia frumoasă este cea descurcăreaţă, după care urmează femeia stilată, gospodină, cu forme apetisante şi într-un final, cea îngrijită.

Calităţile deosebite ale unei femei sunt întotdeauna o demonstraţie că aceasta va avea o familie fericită, prieteni adevăraţi, va fi înconjurată de multă armonie şi dragoste.

Pentru a avea grijă de sine, o femeie este în stare să recurgă la foarte multe. Mersul la sală, grija absolută asupra alimentelor pe care le consumă, haine de firmă şi alese cu ajutorul unui stilist, toate au scopul de a face ca femeia să arate perfect.

Mă întrebaţi dacă se merită? Da, pentru că femeia este fiinţa cea mai gingaşă şi mai frumoasă din lume. Ea merită tot ce este mai bun din lume şi tot ce o poate ajuta să devină ideală. Este adevărat, nu există femei ideale, dar care au grijă de sine şi îşi pun în valoare frumuseţea sunt foarte multe. Acest exemplu trebuie să servească tuturor femeile care vor o schimbare.

O femeie îngrijită va fi întotdeauna apreciată, pentru că ea va şti să-şi pună în funcţiune frumuseţea şi cel mai important, să aibă grijă de ea.

Aveţi grijă de voi!


Distribuie
..