De ce EPILATUL INGHINAL cu ceară te poate UCIDE

Distribuie

Nu de puţine ori se întâmplă ca o sesiune de epilare în zona inghinală să se termine cu iritaţii, fire de păr crescute sub piele, coşuri. Un număr mare de femei suferă de infecţii uneori letale de pe urma epilării inghinale cu ceară.

O femeie din America a ajuns la spital cu infecţie la nivelul pielii şi cu febră foarte mare. Tânăra a stat la spital 15 zile pe antibiotici şi tranchilizante. Apoi a fost avertizată că riscă să îşi piardă un picior.

Un doctor avertizează că nu contează cât de costisitoare este procedura de înlăturare a părului şi ce instrumente sunt folosite, epilatorul, lama, ceara, laserul, părul tot va creşte şi te poţi alege cu leziuni fatale. Multe femei ajung la spital cu infecţii după ce s-au epilat cu ceară, transmite kanald.ro.

Smulgerea părului cu ajutorul benzilor de ceară îţi lasă pielea vulnerabilă şi dispusă la tot felul de viruşi, herpesuri. Un studiu publicat demonstrează că epilatul brazilian poate cauza o boală virală a pielii numită Molluscum Contagiosum. În ultimul timp, multe femei ajung la spital cu leziuni ale organelor genitale din cauza epilării inghinale.


Distribuie