Curl Revolution te ajută să obții o coafură perfectă fără efort – e ca și cum ai avea propriul tău hair stylist profesionist acasă

Distribuie

Deoarece acest ondulator inteligent se rotește automat, nu mai este nevoie să-ți faci griji și să-ți pierzi timpul înfășurându-ți singură părul în jurul ondulatorului. Acest ondulator nu numai că se rotește automat, dar o face în direcții diferite – permițându-ți să-ți ondulezi părul în aceeași direcție (dacă dorești o coafură uniformă, aranjată) sau în direcții diferite (dacă dorești o coafură cu aspect natural).

Ondulatorul Remington Curl Revolution are un ecran digital care afișează temperatura, cu opțiunea de a alege între 5 temperaturi diferite și o funcție de boost al temperaturii pentru părul mai gros sau pentru secțiuni mai mari, plus o funcție de blocare a temperaturii pentru a menține temperatura selectată de tine. Poți să stai liniștită dacă te grăbești, deoarece ondulatorul este gata de utilizare în numai 15 secunde.

Protejează, coafează și strălucește: având un înveliș impresionant cu protecție de 4 ori mai mare; Efectul antistatic și turmalina anodizată îți va lăsa buclele perfect aranjate și strălucitoare, în timp ce învelișul ceramic permite ondulatorului să alunece cu ușurință prin păr atunci când te coafezi.

Bucle instant: mulțumită tehnologiei Instant Curl, părul este ondulat cu precizie și delicatețe fiind atras automat prin tambur și eliberat instant. E simplu – puneți șuvița de păr în tambur, apăsați butonul și ondulatorul va începe să se rotească și să creeze automat bucla perfectă.


Distribuie
..