Cum vindeci CARIILE folosind coji de OU

Distribuie

Cojile de ou sunt considerate inutile și aruncate, dar știai că au proprietăți miraculoase pentru sănătatea ta? Vezi cum le poți folosi, pentru a trata cariile în mod natural și a-ți întări oasele.

Cojile de ou sunt considerate inutile și aruncate, dar știai că au proprietăți miraculoase pentru sănătatea ta? Vezi cum le poți folosi, pentru a trata cariile în mod natural și a-ți întări oasele.

Cercetătorii au studiat ani de zile proprietățile pe care cojile de ou le au asupra sănătății și au constatat că sunt foarte bogate în calciu. În plus, conțin cantitatea ideală de substanțe necesare vindecării cariilor: pe lângă calciu, au alte 27 de minerale, potrivit livingtraditionally.com. Compoziția lor este foarte asemănătoare cu cea a dinților și ajută la remineralizarea lor. Asigură-te, însă, că ouăle pe care le vei folosi sunt organice, pentru a evita chimicalele ori antibioticele.

Proprietățile cojilor de ou

Oasele și dinții au o compoziție foarte asemănătoare cu cea a cojilor de ou. Calciul pe care îl conțin aceste cochilii care, de obicei, sunt aruncate, ajută măduva spinării să își îndeplinească mai bine funcția hematopoietică. În plus, cojile de ou conțin magneziu, fosfor, silicon, sodiu, potasiu, fier, aluminiu, sulf și alte minerale esențiale.

Sunt foarte benefice pentru copii, deoarece corpul lor este mai implicat în formarea țesutului osos și are nevoie de cantități mari de calciu. Dacă incluzi cojile de ou în alimentația lor, previi anemia.

Cum prepari cojile de ou

Fierbe ouăle în apă timp de 5 minute. Vei elimina, astfel, agenții patogeni care s-ar putea găsi pe coajă. Lasă-le la uscat, apoi transformă-le în praf, folosind râșnița de cafea. Dacă vrei să asimilezi calciu, pur și simplu iei ½ de praf de coji de ou pe zi. Absorbția de calciu se face în prezența vitaminei D, așa că stai cât poți de mult la soare ori consumă ficat.

Cum îți faci pastă de dinți din coji de ou

Dacă vrei să scapi de carii, prepară-ți acasă o pastă de dinți din coji de ou. Vei avea nevoie de un sfer de cană de praf de cohi de ou, 2 linguri de ulei de cocos și o lingură de bicarbonat de sodiu. Dacă vrei, poți adăuga și câteva picături de ulei de mentă. Amestecă ingredientele într-un bol, până când se transformă într-o pastă pe care o poți depozita într-un borcan. Folosește compoziția pentru a te spăla pe dinți.

unica.ro.


Distribuie
..