Cum te machiezi la serviciu

Distribuie

Poate că şeful tău nu se pricepe nicidecum la machiaj, însă modul în care apari la serviciu poate să-i spună câteva lucruri despre tine…

Te-ai trezit prea târziu, eşti cam dezorganizată, nu pui preţ pe imagine în relaţiile de serviciu… cam asta laşi să se înţeleagă apărând la serviciu aşa cum te-ai dat jos din pat. Poartă în poşetă o cremă hidratantă nuanţatoare sau un fond de ten compact, mascara şi gloss discret, pentru a-ţi compune un look îngrijit în numai câteva secunde (în liftul clădirii în care lucrezi, de exemplu).

Conturul mai mult decît evident al pleoapelor, culorile ţipătoare, genele false, obrajii mult prea îmbujoraţi… nu-s tocmai bine văzute la serviciu. Poţi fi bănuită de vrei să atragi atenţia asupra aspectului tău fizic, calificându-te drept indecentă, neprofesionistă şi ignorantă a codului bunelor maniere.

Culorile neutre, alese în funcţie de culoarea ochilor (ca să nu dai greş, alege chiar o nuanţă similară culorii ochilor), mascara pentru definire, un blush discret şi un ruj mat (poţi folosi un ruj mai aprins, dacă îţi machiezi foarte discret pleopele) alcătuiesc un look „profi”, care nu riscă să-ţi umbrească aptitudinile profesionale.
 

Distribuie