Cum te machiezi de 8 martie? Alege culori calde pentru machiajul ochilor și un ruj nude pentru buze

Distribuie

În luna martie, natura revine la viață, soarele reapare pe cer, iar florile înfloresc și toată lumea parcă are mai mult chef de viață. Ziua de 8 martie este una dintre cele mai frumoase din an, pentru că sunt sărbătorite toate femeile.

În această zi, este o idee bună să petreci timp alături de mama ta, dar și de iubitul tău. Dacă plănuiești să ieși în oraș de 8 martie, trebuie să ai mare grijă atât la vestimentația ta, cât și machiaj.

Cum te machiezi de 8 martie?

Dacă nu ai prea multe idei legate de cum te poți aranja într-o asemenea zi specială, o soluție bună ar fi să te inspiri chiar de pe internet. Nu trebuie să îți faci neapărat o programare la un salon profesionist pentru a arăta impecabil, pentru că te poți aranja chiar la tine acasă. Alege un machiaj în culori calde, de primăvară, la care poți adăuga un strop de glitter pe pleoape. Pune acceptul pe privire, iar pentru buze alege un ruj nude sau un gloss care va conferi volum.

Pentru a afla câteva sfaturi utile despre cum poți realiza un machiaj de senzație pentru ziua de 8 martie, urmărește materialul video de mai jos!


Distribuie
..