Cum te coafezi de Revelion! Află care sunt tendinţele şi cum să le adaptezi în funcţie de vârstă

Distribuie

O mare problemă pentru noi, femeile, este aranjatul părului. Poţi avea o ţinută impecabilă, dacă părul nu stă cum trebuie, nu o poţi pune în valoare. Doi cunoscuţi hair-styilişti îţi vor spune cum să te coafezi ca să arăţi impecabil de Revelion.

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylişti şi specialist în transformări de look, ne recomandă pentru seara de Revelion petrecută acasă o coafură glam natural, iar pentru seara de Revelion la restaurant, o coafură avangardistă.

“Coafurile pentru petrecerea făcută acasă trebuie să fie cât mai naturale şi lejere şi bineînţeles adaptate persoanei, dar şi locaţiei. Aşa că, indiferent dacă primim oaspeţi sau suntem oaspeţii cuiva, vom fi undeva acasă. Însă asta nu înseamnă că nu trebuie să arătăm bine. După ce termină cu pregătirile pentru masa de Revelion, fiecare femeie trebuie să se ocupe şi de ea, aşa încât să fie strălucitoare, pregătită de sărbătoare”, ne spune Adrian Perjovschi. Hair-stylistul recomandă, aşadar, pentru acest prilej, o coafură cu volum, cu onduleuri uşoare şi strălucitoare.

“De evitat părul foarte coafat şi finisat. Nu trebuie nici să-l tapăm prea mult. Glam natural este secretul unei coafuri perfecte pentru Revelionul făcut acasă”, ne recomandă Adrian Perjovschi. Pentru petrecerea de Revelion de la restaurant, hair-stylistul ne propune “ceva mai avangardist, mai îndrăzneţ şi mai cool”, aceasta şi pentru că ţinuta aleasă de obicei pentru seara dintre ani petrecută în public este mai extravagantă, de gală.

“Pentru petrecerea de Anul Nou putem alege părul prins, în stil «ponytail» sau «up style», se pot folosi împletiturile, dar şi accesorii de păr dintre cele mai variate. În funcţie de personalitatea fiecărei femei, care trebuie reflectată şi prin coafură, sunt recomandate extensiile, meşele, bentiţele sau diverse bijuterii pentru păr”, spune Adrian Perjovschi. La capitolul “Aşa nu!”, hair-stylistul recomandă să se evite folosirea sclipiciului în păr chiar şi cu această ocazie specială, părul prea tapat şi, în general, “coafurile prea înţepenite”.

Iată ce recomandă cunoscutul hair-stylist Cristi Pascu femeilor trecute de 40 de ani

Petrecerea din seara de Revelion dă multe bătăi de cap doamnelor, în special celor trecute de vârsta de 40 de ani.

Celebrul hair-stylist Cristi Pascu recomandă câteva coafuri în tendinţe, ce te vor ajuta să dai timpul înapoi, fără a forţa însă nota şi să fii vedeta serii. Părul prins. “Doamnele trecute de vârsta de 40 de ani nu trebuie în nici un caz să poarte părul lung şi lăsat pe faţă. O astfel de coafură nu face decât să accentueze vârsta. În noaptea de Revelion recomand ca părul să fie prins, fie că vorbim despre o coafură impecabilă în genul lui Audrey Hepburn, fie că vorbim despre un coc uşor neglijent, aşa cum poartă mereu Angelina Jolie”.

Părul tuns scurt. “Doamnele se pot şi tunde pentru a afişa un nou look în noaptea dintre ani, mai ales că tendinţele pentru anul 2016 dictează coafuri scurte, jucăuşe şi geometrice. Exemple bune în acest sens sunt Charlize Theron şi Sharon Stone”.

Accesoriile de păr. “Moda accesoriilor nu a trecut şi doamnele pot opta pentru bentiţe, agrafe cu detalii preţioase şi chiar diademe, în cazul în care petrecerea este una sofisticată”. Culori îndrăzneţe. “Un look nou în ultima noapte a anului poate însemna şi vopsirea părului într- o nuanţă mai îndrăzneaţă, însă potrivită vârstei. Recomand tonurile de arămiu sau un blond roze pentru un look de efect”.

Sursa: libertatea.ro.


Distribuie
..