Cum scapi de ridurile de pe FRUNTE. Descoperă câteva trucuri

Distribuie

Grijile, încruntările şi expunerea neprotejată la soare şi-au lăsat amprenta asupra tenului tău, iar fruntea nu a scăpat neafectată. La fel ca zona sensibilă din jurul ochilor, fruntea este folosită des, pentru încruntări, îngrijorări, surprize, setul complet de expresii faciale. Să vedem cum o putem ajută să arate mai bine şi să fie mai fină.

Cremele anti-rid conţin peptide şi retinol care stimulează producţia de colagen a pielii şi ajută la estomparea ridurilor. Aplică machiajul în straturi. Foloseşte o bază de machiaj care reflectă lumina întrucât ajută la camuflarea liniilor, aplică un fond de ten lichid şi uşor transparent. Baza împiedică machiajul să se infiltreze în liniile fine ale pielii, scrie expresspress.ro.

Adoptă o nouă coafură – cu un breton. Acest artificiu stilistic este fin şi elegant, menit să ascundă privirii acele riduri nesuferite.

Antrenamentele faciale. Începe prin a-ţi ridica sprâncenele cât mai mult, apoi, începând din partea superioară a frunţii, către sprâncene, trece-ţi degetele de sus în jos ca şi cum ai încercă să le împingi la loc, dar cu blândeţe.

Când degetele ajung la sprâncene, relaxează-ţi fruntea şi alunecă degetele înapoi în sus, ca şi cum ai încerca să-ţi urci sprâncenele la loc. Repetă fiecare repriză de zece ori în fiecare zi.

Yoga facială

Iar dacă nu sunteţi complet încrezătoare în aceste metode, puteţi încerca cu siguranţă unele dintre cele mai moderne tehnici, precum yoga facială, după cum se explică în videoclipul de mai jos.


Distribuie
..