Cum scapi de cicatricile provocate de acnee cu morcovi

Distribuie

O piele perfectă este visul oricărei femei, însă nu este deloc uşor de obţinut. Vezi cum poţi scăpa de cicatricile provocate de acnee cu morcovi.

Cicatricile provocate de acnee pot fi înlăturate cu ajutorul unei măști cu morcovi, potrivit yourstylishlife.com. Este ușor de făcut și foarte eficientă, deoarece aceste legume sunt bogate în vitamina A, esențială pentru îngrijirea pielii și reducerea roșeții.

Ia un morcov mare, taie-l în bucăți mici și adaugă-l în blender. Dacă ti se pare prea greu de pasat, îl poți fierbe. Adaugă și un pic de făină, pentru a obține o pastă omogenă, pe care o poți aplica pe față. Las-o să acționeze 10 minute, cât să se usuce, apoi clătește-ți fața cu apă caldă. Pentru a fi eficientă, această mască trebuie aplicată zilnic.

Sucul de morcovi este la fel de eficient pentru o piele frumoasă. Aplică-l pe zona afectată de acnee și lasă-l să acționeze 10 minute.

Alte beneficii ale morcovilor pentru piele

Consumul de morcovi îți menține pielea sănătoasă, deoarece conțin vitamina C și antioxidanți. În plus, vitamina C ajută la producția de colagen și previne apariția ridurilor. Sucul de morcovi ar trebui consumat mai ales vara, deoarece îți protejează pielea de arsurile solare. Morcovii sunt ieftini și se găsesc tot timpul anului, așa că nu ai niciun motiv să nu îi incluzi în alimentație.

unica.ro


Distribuie
..