Cum să te machiezi în această primăvară

Distribuie

Pentru acest sezon, specialiştii recomandă 3 produse cosmetice pe care trebuie să le avem neapărat în trusa noastră de make-up. Pentru a fi remarcate şi pentru a arăta bine în acest sezon, putem alege mai multe tipuri de machiaj, care se asortează excelent cu dispoziţia, look-ul sau temperamentul nostru.

În primul rînd, putem opta pentru un tip de sprâncene mai natural, inspirat din anii ’60. În aceeaşi ordine de idei, revin la modă şi genele false: atât pleoapa superioară cât şi cea inferioară.  Dacă optăm pentur un look cât mai natural, atunci cel mai bine folosim un iluminator, care are proprietatea de a ancora ochii obosiţi şi cearcănele acestora.

Un alt tip de machiaj foarte plăcut este axat pe privirile intense. Aşadar, fiecare femeie poate folosi un eyeliner colorat. Culorile puternice capătă o valoare intestimabilă, evidenţiindu-se prin fineţe, claritate şi originalitate. Se poartă culorile puternice, în nuanţe ce derivă din albastru, verde, turcoaz, care subliniază forma ochilor.

Nu uitaţi că în acest sezon se poartă eyeliner-ul, de la linii subţiri bine definite până la linii groase, ducând spre machiajul rock. În acest sezon vom avea parte de cea mai sexy primăvară pentru că rujul roşu a rămas una din piesele de rezistenţă. Fie că este un roşu burgundy, roşu corai sau roşu care se trasformă în oranj, fiecare din aceste culori sunt remarcabile.

foto: marya.ro


Distribuie