Cum să te MACHIEZI ca să arăţi ca divele de la Hollywood

Distribuie

De cele mai multe ori, imaginile cu starurile de la Hollywood trezesc resentimente şi dorinţa de a arăta la fel de bine. De nenumărate ori, acestea se întreabă cum e posibil ca vedetele să arate bine? De ce nu arată şi ele la fel? Acest gen de întrebări provoacă o femeie să facă tot posibilul pentru a arăta suficient de bine.

Aceeaşi întrebarea şi-a pus-o şi o femeie din China, care nu s-a mulţumit cu faptul că la exterior nu arată atât de bine ca vedetele. Ea a apelat la sfatul unui specialist, care a ajutat-o să-şi ascundă imperfecţiunile şi defectele. În urma machiajului, femeia a devenit de nerecunoscut.

Pentru a folosi un machiaj este important ca fiecare femeie să cunoască câteva lucruri importante. Culorile trebuie combinate cu foartă multă atenţie, plus că este necesar să se folosească o gamă specifică tipului de ten şi formei feţei.

Machiajul ales corect scoate în evidenţă caracteristicile personale, dă un accent ţinutei şi ascunde defectele.

Înainte de a folosi trusa pentru machiaj, fiecare femeie ar trebui să consulte un cosmetolog. Şi vedetele de la Hollywood au imperfecţiuni, dar faptul că ştiu să le ascundă corect, chipurile lor de transformă în mod uimitor.

Iată cum are loc transformarea:

Foto: kanald.ro


Distribuie
..