Cum să redai strălucire părului VOPSIT

Distribuie

După cum bine ştii deja, dacă obişnuieşti să-ţi vopseşti părul, după o anumită perioadă, de obicei la câteva săptămâni de la vopsire, strălucirea acestuia dispare. Iată cum poţi repara această neplăcere cu ajutorul a trei ingrediente naturale, accesibile, pe care s-ar putea să le ai deja acasă…

Tratament pentru strălucire pe bază de bere

Dacă nu l-ai încercat până acum, vei fi uimită de rezultate. Fură-i iubitului o bere din frigider şi aplică lichidul magic pe toată lungimea firului de păr. Lasă berea să acţioneze o jumătate de oră şi apoi spală-ţi părul ca de obicei. Vitamina B, dar şi proteinele din bere îi vor oferi părului tău o strălucire de invidiat.

Mască pentru strălucire cu avocado

Fiind bogat în uleiuri sănătoase, avocado poate face minuni pentru păr – atât pentru strălucire, cât şi pentru regenerarea firului de păr. Pasează unul sau două fructe de avocado, în funcţie de lungimea părului tău, amestecă piureul de avocado cu un albuş de ou, şi aplică apoi masca rezultată pe toată lungimea părului.

La fel ca şi în cazul tratamentului cu bere va trebui să aştepţi cam jumătate de oră ca masca să-şi facă efectul, iar apoi te poţi spăla ca de fiecare dată. Grăsimile din avocado în combinaţie cu proteinele din albuşul de ou îţi vor lăsa părul strălucitor şi foarte uşor de coafat.

Tratament cu ulei

Sigur ai pe acasă puţin ulei de măsline sau poate chiar ulei de cocos. Tot ce trebuie să faci este să îţi umezeşti puţin părul, să aplici uleiul, iar apoi să-ţi acoperi părul cu un prosop şi să laşi uleiul să acţioneze cam 15-20 de minute. Uleiul penetrează firul de păr în profunzime şi astfel strălucirea se va menţine chiar şi după două spălări.

Pentru a te asigura că părul tău beneficiază de toate substanţele nutritive de care are nevoie, dar şi pentru a-i menţine strălucirea, e indicat să apelezi la astfel de tratamente sau măşti naturale cel puţin o dată pe săptămână.

unica.ro.


Distribuie