Cum să ne aranjăm părul în funcție de vârstă

Distribuie

Orice femei își dorește să arate fabulos nu doar în ceea ce privește ținuta sau machiajul pe care le poartă, ci și podoaba capilară este extrem de importantă. Totuși, trebuie să ținem cont și de vârsta pe care o avem.

În jurul vârstei de 20 de ani cuvintele care te-ar caracteriza sunt nonconformism și distracție. Astfel, îți poți lăsa părul lung și ușor buclat, în stil „beach waves” (valurile mării).

Dacă ai ajuns la 30 de ani, începe să te avantazeje o linie clasică, elegantă, cu ondule clasice și ordonate pe un păr mediu.

10 ani mai târziu, la 40 de ani, femeia știe exact ce vrea. Aceasta ar trebui să adopte tunsori mai scurte și puțin nonconformiste.

La 50 de ani, femeia poate opta pentru părul mediu spre scurt, chiar scurt. Mirabela Dauer confirmă faptul că este extrem de mulțumită de tunsoarea sa. Șuvițele sau nuanțele deschise sunt ideale pentru a lumina tenul.

În 2015 se merge spre părul lung, mediu, fără breton. Chiar dacă nu vă simțiți în tendințe, nu uitați că părul vorbește cu noi și ne spune ce are nevoie.

euforia.tv.


Distribuie