Cum să înlături PLACA BACTERIANĂ în 10 zile

Distribuie

Placa bacteriană este o masă incoloră, formată din bacterii, care apare pe suprafața dinților și a gingiilor. Dacă nu este înlăturată la timp, poate afecta dantura. Vezi cum scapi de ea în 10 zile.

Placa bacteriană apare când alimentele care conțin carbohidrați, precum laptele, băuturile carbogazoase, prăjiturile sau bomboanele, rămân pe suprafața dinților. Cu timpul, aceste substanțe acide încep să ditrugă smalțul dinților și favorizează apariția cariilor. În cazuri grave, placa bacteriană duce la apariția paradentozei și a pierderii dinților.

Nu este de ajuns să te speli de dinți, pentru a avea dinți curați. Potrivit www.worldhealthinfo.net, ai la dispoziție metode naturale de a înlătura placa bacteriană.

Remediul care înlătură placa dentară

Dacă vrei să scapi de placa bacteriană, uleiul de cocos este cel mai bun remediu. Ia o linguriță zilnic și plimb-o în gură pentru 15-20 de minute, apoi scuipă-l. Uleiul de cocos scade numărul de bacterii periculoase din gură, previne apariția plăcii bacteriene și o înlătură pe cea existentă. După această gargară, periază-ți dinții fără pastă de dinți. În 10 zile, îți vei simți dinții mai curați și sănătoși.

unica.ro.


Distribuie
..