Cum să îţi faci singură OJĂ MATĂ acasă

Distribuie

Dacă simţi nevoia de a face ceva creativ cu timpul tău, azi avem pentru tine două proiecte “artistice” minunate! Relaxează-te şi îmbogăţeşte-ţi colecţia de lacuri de unghii cu două produse noi, inedite – un lac de unghii transparent, mat şi altul colorat, tot mat. Se fac uşor şi nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente.

Cum să-ţi faci un lac de unghii mat, transparent

Ia o sticluţă de lac de unghii transparent, obişnuit, şi pune în ea un vârf de linguriţă de amidon din porumb. Amestecă bine de tot lichidul şi vei vedea că imediat va deveni uşor translucid. Aşteaptă apoi o zi înainte de a-l folosi. Îl poţi folosi fie direct pe unghii, pentru un efect interesant, natural, fie peste un lac de unghii sidefat, pentru a-l matifia.

Cum să-ţi faci ojă mată, colorată

Dacă ai câteva farduri pe care nu le mai foloseşti, rămase de ceva timp în trusa ta de beauty, dar nu expirate, sparge-le delicat până le transformi în pudră şi foloseşte pudra pentru a pigmenta un lac de unghii transparent. În mod paradoxal, chiar dacă fardul este sidefat, oja ta va ieşi mată! E foarte simplu să te joci cu nuanţele şi, astfel, te vei asigura că nimeni nu mai are o ojă în aceeaşi nuanţă ca a ta!

unica.ro.


Distribuie
..