Cum să îţi faci manichiura PERFECTĂ

Distribuie

Dacă și tu crezi că este imposibil să realizezi o manichiură impecabilă în confortul propriei case, astăzi ne propunem să te contrazicem. Venim şi cu o mulţime de sfaturi.

1. Oferă-ți timp: Nimic nu poate fi perfecționat fără răbdare, iar manichiura este cel mai bun exemplu. Relaxează-te și nu grăbi procesul, asigurându-te că lucrezi cu coatele ambelor mâini pe o suprafață stabilă. Mai mult, aplică lacul de unghii în straturi subțiri ca să eviți „inundarea“ inestetică a cuticulelor.

2. Nu sări peste bază: Poate ți se pare un efort inutil, însă pregătirea este cheia succesului. Scurtează unghiile, dă-le o formă, curăță suprafața unghiei și apoi aplică un strat de bază care va netezi marginile și va conferi un aspect îngrijit.

3. Folosește ustensilele potrivite: Ai nevoie de o pilă fină granulată, o soluție de curățare, dischete de bumbac, un bețișor din lemn de portocal și o perie mică similară cu cele angulare folosite în machiaj. Dacă vrei să te răsfeți, include pe listă un scrub și o cremă hidratantă.

4. Caută o soluție specială pentru apa în care vei lasa unghiile la înmuiat: Curăță unghiile înainte de a le ține în apă pentru ca soluția să lucreze direct pe suprafața acestora.

5. Folosește inteligent pensula lacului de unghii: Dacă atunci când scoți pensula o cureți de gura flaconului pe o parte și folosești partea necurățată a acesteia când aplici pe unghie, vei evita cu succes greșelile cauzate de excesul de produs.

6. Nu îți pierde răbdarea dacă greșești: Nu încerca să corectezi greșelile în mijlocul manichiurii, ci așteaptă până la final. Odată ce unghiile s-au uscat complet, folosește fie bețisorul, fie peria angulară înmuiate în soluție de curățare. Când ai terminat, spală-ți mâinile cu apă caldă și aplică un ulei sau o cremă hidratantă. Asta va ajuta la îndepărtarea oricărui alt exces.

Dacă respecți aceste reguli simple și încerci noile formule care promit rezistența unei manichiuri semi-permanente, bugetul tău îți va mulțumi, iar tu îți vei descoperi un nou hobby.

glamour.ro.


Distribuie
..