Cum să-ţi faci singură şuviţe blonde! VIDEO

Distribuie

Dacă vrei un look de vară fără să faci schimbări radicale, îţi propunem şuviţele deschise la culoare pe care le poţi face singură acasă, cu nişte cheltuieli minime. Pentru un look de vară proaspăt şi vesel, părul tău are nevoie doar de câteva şuviţe deschise la culoare în jurul feţei.

Dacă vrei un look de vară fără să faci schimbări radicale, îţi propunem şuviţele deschise la culoare pe care le poţi face singură acasă, cu nişte cheltuieli minime, scrie unica.ro.
Pentru un look de vară proaspăt şi vesel, părul tău are nevoie doar de câteva şuviţe deschise la culoare în jurul feţei. Avantajul este că faci o schimbare destul de uşor şi noul look e uşor de întreţinut pentru că nu trebuie să te vopseşti periodic.
Şuviţele nu necesită o foarte mare precizie, aşa că le poţi face singură, acasă, iar riscurile sunt minime.
Ai nevoie de: o pereche de mănuşi, folie de aluminiu, pensulă pentru vopsea de păr, decolorant, un bol şi toate ustensilele necesare pentru vopsirea părului. Decolorantul se aplică “din ochi” pe şuviţele din jurul feţei, fără a ţine seama de grosimea lor sau cantitatea de substanţă aplicată. Ai nevoie de un look relaxat şi “dezordonat”, aşa că nu trebuie să ai mâna sigură a unui hair stylist.
Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea cum să te vopseşti singură cu cheltuieli minime! Kandee Johnson, o blogger-iţă cu experienţă în machiaj şi coafură a realizat acest tutorial video simplu şi uşor de înţeles, pentru cititoarele ei.
Iată cât de simplu este să-ţi faci singură şuviţe!


Distribuie
..