Cum să-ţi faci singură un tratament cu BANANE, pentru vârfurile despicate

Distribuie

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale părului este reprezentată de vârfurile despicate. Chiar dacă această problemă nu poate fi tratată, ci numai îndepărtată prin tunderea vârfurilor, există diverse tratamente naturale prin care poţi preveni despicarea vârfurilor. Iată, aşadar, unul dintre acestea.

Parfumate şi bogate în vitamine şi minerale, bananele te pot ajuta în prevenirea vârfurilor despicate. Uleiurile naturale care se găsesc în acest fruct exotic ajută părul să se regenereze în mod natural, fac firul de păr mai moale şi mai uşor de coafat, previn ruperea şi îmbunătăţesc aspectul general al părului, stimulând totodată şi creşterea. Tocmai de aceea, banana este foarte indicată în tratamentele naturale pentru păr, indiferent de problema cu care te confrunţi. 

Pentru a realiza un tratament cu banane, pentru vârfurile despicate, ai nevoie de următoarele trei ingrediente: 

– O banană bine coaptă
– O linguriţă de ulei de cocos
– Trei linguriţe de miere

Toate aceste ingrediente se amestecă într-un recipient de sticlă, iar tratamentul rezultat se aplică pe toată lungimea părului, dar cu precădere pe vârfuri. Părul trebuie să fie puţin umezit în prealabil. 
Se lasă tratamentul să acţioneze aproximativ 30 de minute, iar apoi părul poate fi spălat ca de obicei. Vei observa imediat că părul tău va fi mai moale şi mai strălucitor, însă pentru efecte de durată tratamentul trebuie repetat cel puţin o dată pe săptămână, timp de minim o lună.

unica.ro.


Distribuie
..