Cum să-ţi faci singură SCRUB pentru buze delicioase

Distribuie

Frigul extrem din ultimele zile ne afectează frumuseţea mai mult decât ne dăm seama. Vezi cum să-ţi faci singură un scrub pentru buze delicioase din ingrediente naturale, ca să te fereşti de pielea crăpată de ger.

Ai nevoie de o linguriţă cu vârf de coajă rasă de lămâie, 1 lingură de zahăr brun, 1 lingură de ulei de cocos sau de măsline, 1 lingură de miere de albine, un strop de zeamă de lămâie.

Amestecă bine ingredientele pentur scrubul natural de buze şi aplică cu degetele pe buze. Dacă amestecul are o consistenţă prea uscată, mai poţi adăuga zeamă de lămâie ca să se lipească.

Lasă să acţioneze 30 de secunde, apoi freacă pielea de pe buze cu mişcări circulare, astfel încât zahărul şi coaja de lămâie să înlăture pielea moartă şi uscată.

După ce ai frecat circa 2 minute, mai lasă să acţioneze bine mierea ca hidratant şi lămâia ca acid care desface pielea moartă şi înmoaie tegumentul.

Spală cu puţină apă călduţă şi aplică un strat de miere de albine sau un balsam hidratant de buze pentru cele mai moi şi delicioase buze din iarna lui 2015.


Distribuie
..