Cum să-ţi faci o mască-tratament pentru TEN, dintr-un singur şerveţel

Distribuie

Dacă simţi că tenul tău are nevoie de puţin mai multă atenţie în această perioadă, dar nu ai timpul necesar sau resursele financiare pentru a apela la un tratament cosmetic profesional, iată cum îţi poţi face acasă o mască rapidă, necostisitoare şi foarte eficientă, cu ajutorul unui singur şerveţel.

Ştiu că poate suna ciudat, dar trebuie să ai încredere, pentru că acest truc chiar funcţionează. Hidratează-ţi foarte bine tenul, cu crema ta preferată, bineînţeles, după o demachiere în profunzime. Apoi ia un şerveţel uscat simplu, neparfumat, şi lipeşte-l pe faţă, asigurându-te că poţi respira. Eventual decupează-l în dreptul nărilor. Apoi apasă delicat cu degetele pe el, până când se va îmbiba cu crema proaspăt aplicată.

Aşteaptă 10-15 minute, până când pielea ta va absorbi toate substanţele din cremă şi şerveţelul se va usca, şi îndepărtează-l uşor. Apoi, cu o dischetă demachiantă puţin umezită, poţi înlătura orice urmă de hârtie rămasă pe faţă.

Vei remarca imediat că tenul tău îşi va recăpăta prospeţimea şi luminozitatea. Fiind un truc necostisitor şi rapid, poţi profita de el ori de câte ori simţi că tenul tău are nevoie de un plus de atenţie!

unica.ro.


Distribuie
..