Cum să-ţi alegi CORECT antiperspirantul

Distribuie

Antiperspirantul este un produs esenţial în rutina de îngrijire a oricărei femei, mai ales pe timpul verii. Însă trebuie să recunoaştem că adesea ne alegem acest produs, la fel ca multe altele, ţinând cont mai degrabă de parfum şi ambalaj, decât de proprietăţi.

Sunt sigură că până acum ai încercat nenumărate branduri şi formule, şi că ţi-ai ales unul sau mai multe produse preferate, însă ştiai că antiperspirantul ar trebui ales, la fel ca şi alte produse cosmetice, în funcţie de tipul de piele şi de rutina ta de beauty?…

În plus, e bine de ştiut că dacă foloseşti acelaşi antiperspirant pe perioade lungi de timp, bacteriile din zona subraţului pot deveni imune la respectiva formulă şi poţi transpira, în ciuda aplicării produsului.

După cum spuneam, antiperspirantul se alege în funcţie de tipul de piele şi de rutina de beauty. Mai exact, dacă, de exemplu, ai pielea sensibilă, ar fi bine să eviţi antiperspirantele spray care conţin adesea alcool şi săruri de aluminiu. Fie citeşti eticheta produsului, şi alegi un antiperspirant spray delicat cu pielea, fie mergi pe varianta unui antiperspirant roll-on.

Dacă obişnuieşti să te razi la subraţ în fiecare zi, înainte de a folosi antiperspirantul, ar fi bine să optezi pentru un produs în formă de stick. După cum spuneam, spray-ul poate irita pielea sensibilă, aşa cum este orice piele după ras, iar produsele lichide, de tip roll-on, tind să usuce pielea.

Antiperspirantele spray se potrivesc mai ales femeilor care se epilează cu ceară şi care nu au probleme cu sensibilitatea pielii. Totuşi, cel mai bine ar fi să citeşti mereu eticheta produselor pe care le foloseşti şi să alegi întotdeauna formulele cât mai naturale.

unica.ro


Distribuie
..