Cum să faci ca părul tău să crească mai repede

Distribuie

Ar trebui să ştii că ceea ce bei şi mănânci îţi afectează serios părul. Aşa că cel mai bun sfat ca să îţi crească părul lung este să mănânci fructe şi legume proaspete şi să dormi măcar 7 ore pe noapte.

De asemenea, nu trebuie să uiţi că este foarte important să bei multe lichide: 2 litri de apă pe zi şi vei fi hidratată, aşa îţi vei menţine corpul sănătos, ceea ce înseamnă că vei avea părul strălucitor, unghii rezistente şi piele catifelată.

Este foarte important ca părul să fie tuns o dată la câteva luni, dacă vrei să îl ai lung, poţi să îl rogi pe cel care te tunde să îţi taie doar vârfurile, ceea ce este deteriorat, lucru care depinde de produsele pline de chimicale pe care le foloseşti, scrie bzi.ro

Nu uită să îţi trebuie un sampon şi un balsam pentru tipul tău de păr: uscat sau gras, iar dacă nici aşa nu merge ai putea folosi şi un balsam care nu necesită clătire, pentru a reda stralucirea părului.

În final îţi recomandăm să nu foloseşti prea mult produse chimice pe păr pentru că îl vei distruge. Îndreaptă-l şi usucă-l mai rar şi foloseşte tratamente bazate pe plante ca să îl readuci la viaţă.


Distribuie
..