Cum să eviți creșterea firelor de păr pe sub piele

Distribuie

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, atunci când vine vorba de epilat, e reprezentată de creșterea firelor de păr pe sub piele. Acele mici puncte roșii, inestetice, pe care majoritatea dintre noi le-am avut cel puțin o dată, și care uneori lasă în urma lor chiar și cicatrici.

Firele de păr crescute sub piele, o problemă ce poate fi rezolvată

Cu toate că nu reprezintă o problemă gravă, firele de păr care cresc pe sub piele pot fi foarte inestetice, atunci când vrei să ai o piele fină și să arăți perfect în fustă sau costum de baie.

Un fir de păr crescut sub piele este, de fapt, o mică inflamație. Dacă procedezi corect, această inflamație trece de la sine, dar dacă nu tratezi cu grijă locul respectiv, te poți alege și cu o infecție.

Cum scăpăm de firele de păr crescute sub piele

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci, dacă te confrunți cu această problemă, e să-ți exfoliezi periodic pielea. Poți face asta atât cu produse profesionale, pe care le găsești în majoritatea magazinelor, cât și cu produse pe care le ai acasă, precum zațul de la cafea sau mălaiul. Pur și simplu le amesteci cu puțin ulei de măsline și îți masezi ușor pielea cu amestecul rezultat. Va trebui să faci asta măcar o dată pe săptămână, în mod constant.

După exfoliere, următorul pas e să îți hidratezi pielea. Pielea uscată este predispusă la probleme, inclusiv la mici infecții, așa că nu uita niciodată de hidratare.

Dar dacă ai probleme grave cu creșterea firelor de păr pe sub piele, o metodă sigură pentru a scăpa definitiv de ele este și epilarea cu ajutorul aparatului de ras. Dacă obișnuiești să te epilezi cu ceară sau cu epilatorul electric, și te confrunți cu această problemă, înseamnă că firele tale de păr se ondulează ușor sub piele, atunci când încep să crească de la rădăcină. Epilându-te cu un aparat de ras, special conceput pentru femei, părul nu va mai fi smuls din rădăcină și vei reuși astfel să scapi și de durerea epilatului de până acum, dar și de firele crescute pe sub piele.

Ai grijă totuși să alegi un aparat de ras de calitate, precum Bic Miss Soleil, care are trei lame, pentru o epilare precisă, dintr-o singură mișcare, dar și o bandă lubrifiată cu vitamina E, pentru a proteja pielea. La un preț avantajos, și conceput special pentru femei (îl găsești chiar în patru culori super șic), Bic Miss Soleil te va ajuta să scapi de problema firelor crescute pe sub piele și va reda aspectul frumos și sănătos al picioarelor tale sau chiar al liniei bikinilor.

unica.ro.


Distribuie
..