Cum să aplici CORECT parfumul, astfel încât să se menţină timp îndelungat

Distribuie

Îl folosim pentru că vrem să ne manifestăm, îl folosim pentru că ştim că iubitului îi place, îl folosim pentru că ne face ziua mai frumoasă atunci când simţim aroma preferată. Parfumul scoate în evidenţă erotismul, senzualitatea şi trezeşte amintiri.

Dacă ne alegem parfumul potrivit, putem fi recunoscute, admirate şi dorite mereu. Pentru asta, e bine să ştim câteva secrete, datorită cărora parfumul se menţine mai mult.

În primul rând, înainte de a aplica parfumul, trebuie să pregătim pielea. E nevoie să hidratăm corpul cu o loţiune de corp fără miros, deoarece parfumul se păstrează mai bine pe o piele bine hranită.

Unul dintre locurile în care mirosul de parfum se menţine, este zona genunchilor. Dacă ne mişcăm, genunchii emană o căldură, care activează aromele. Deasemenea, pulverizăm zonele în care pulsul se simte cel mai bine, în zona gâtului şi la încheieturi. Asta va favoriza ”reînvierea” parfumului.

Trebuie să presăm încheieturile una peste cealaltă, timp de cinci secunde , dar în niciun caz nu trebuie să le frecăm, deoarece mirosul va dispare.

Aplică parfum în zona decolteului, acolo unde se unesc cupele sutienului. Zona inimii este ideală pentru a propulsa parfumul.
Amestecă parfum cu o cantitate mică de cremă pentru păr şi aplică pe vârfurile părului, este partea cea mai poroasă a părului, cu potenţial mare de absorbţie.


Distribuie
..