Cum să ai un ten luminos și curat

Distribuie

Odată cu venirea anotimpului rece rutina ta de frumusețe se schimbă și tenul tău are nevoie de o îngrijire specială. Uite ce pași să urmezi.

 

Vara îți adaptezi machiajul și îngrijirea temperaturilor ridicate – îți dorești produse ușoare ca textură, în timp ce iarna trebuie să îți răsfeți pielea cu produse hidratante, care hrănesc tenul și îl protejează de acțiunea agresivă a factorilor externi (vânt, temperaturi scăzute, ger etc). Ponturile următoare sunt menite să te salveze în situații critice și să îți permită să aplici machiajul dorit indiferent de anotimp:

Ten exfoliat

În ziua de azi ne bucurăm că au fost lansate o mulțime de produse de curățare a tenului în profunzime, care îți fac munca mai ușoară atunci când vine vorba de exfoliatul tenului. Unul dintre ele este peria pentru curățarea tenului SkinPro de la Oriflame, care curăță pielea, o exfoliază și o masează în același timp. Poți aplica același stil de masaj pe ten și cu un burețel ușor aspru sau un prosopel umed, cu care decongestionezi porii, îndepărtezi celulele moarte și lași pielea catifelată și pregătită de machiaj.

Ten tonifiat

Loțiunile tonice sunt minunate pentru ten – nu lasă pielea grasă, îndepărtează cu succes machiajul și nu irită tenul sau ochii deloc. În plus, loțiunile tonice au rolul de a echilibra pH-ul pielii, reduc porii și creează tenului un scut invizibil de protecție împotriva bacteriilor din aer. Încearcă Hydrabio H20 de la Bioderma – această soluţie micelară care curăţă şi elimină machiajul stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile.

Ten hidratat

Factori externi precum variațiile de temperatură, vântul, gerul, lipsa hidratării corespunzătoare pot lăsa urme pe tenul tău. Folosește creme hidratante cu textură ușoară și adaptate tipului tău de ten, dar care conțin și factor de protecție SPF. Dacă nu, măcar fondul de ten trebuie să aibă cel puțin SPF 30. Sugestia noastră: fondul de ten City Radiance care îți menține strălucirea naturală a pielii și care totodată îți oferă factor de protecție solară SPA 30 și UVA (PA +++).

 

Ten luminos

Cine spune că doar vara trebuie să ai un ten care radiază? Produsele care îți oferă strălucire subtilă și îți scot în evidență pomeții și puncte strategice ale feței (adică să le distribui în arcul lui Cupidon, adică în adâncitura de deasupra buzei mari, de-a lungul șanțurilor nazo-labiale, pe pomeți și sub arcadă) pot fi folosite în orice anotimp. Nu îți trebuie musai o pensulă pentru a le aplica, ci îți poți folosi buricul degetului inelar. Poți testa Accord Parfait Highlight, care este primul iluminator lichid de la L’Oréal Makeup Designer Paris și care este un produs multifuncțional 3 în 1: bază de machiaj (aplicat pe întreaga față), intensificator (mixat cu fondul de ten), iluminator (aplicat punctual pe zona arcadei, zona pomeților ăi puntea nazală).

unica.ro.


Distribuie
..