Cum să ai un posterior de INVIDIAT

Distribuie

În ultimii ani, femeile au început să acorde o deosebită atenţie posteriorului. Datorită unor vedete precum Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian sau Iggy Azalea, femeile au început să îşi dorească din ce în ce mai tare un posterior cât mai voluminos.

La fel ca şi sânii, fesele sunt considerate un simbol al sexualităţii, mărimea lor contribuind la atingerea siluetei de tip clepsidră. Cu cât raportul dintre şolduri şi talie este mai accentuat, cu atât mai feminină este considerată persoana respectivă. Modelarea feselor se adresează însă atât femeilor, cât şi bărbaţilor care îşi doresc un fizic bine proporţionat. 
Mărirea posteriorului mult vista se poate face cu silicon, acid hialuronic sau injectre de grăsime proprie. Aceasta din urmă are o durată de viaţă îndelungată, însă nu toată lumea dispune de această rezervă proprie. În aceste situaţii implanturile devin soluţia cea mai bună, de lungă durată, eficientă şi mai puţin costisitoare.

Cum se realizează operaţia de mărire a feselor?

 Implanturile de fese pot fi rotunde sau anatomice şi se găsesc în diferite dimensiuni, la fel ca şi în cazul implanturilor pentru sâni. Aplicarea lor se poate realiza peste muşchii fesieri sau intramuscular. Astfel, se creează o cavitate în care se introduce implantul cu gel siliconic care va mări volumul fesei, îi va 

da rotunjime şi un aspect mai ridicat, de lifting. 
„Este recomandat că aplicarea implanturilor să se realizeze intramuscular. Într-adevăr este o manoperă mai solicitantă pentru medici, însă asigură o durată mai mare în timp a rezultatului. Operaţia durează relativ puţin – în jur de o oră şi jumătate. Incizia se face în şanţul interfesier, în acest mod va rămane ascunsă”, explică dr. Călin Doboş.

Cât durează recuperarea şi ce garanţie au implanturile

Refacerea necesită câteva zile de atenţie. Ideea că trebuie să dormiţi pe burtă timp de trei săptămâni nu este reală. Medicul chirurg ne asigură de faptul
că, începând cu a doua zi, pacienta poate dormi inclusiv pe lateral sau pe spate. Este obligatorie însă purtarea unui corset care ajută la reducerea umflaturilor şi previne acumularea de lichid.

În ceea ce priveşte termenul de valabilitate s-a ajuns la o tehnologie în care învelişul de implant poate dura o viaţă, însă depinde şi de firma producătoare.

Riscurile operaţiei de mărire a feselor cu implant

Riscurile operaţiei sunt cele ce pot apărea în cazul oricărui tip de intervenţie chirurgicală: hemoragie,hematom, infecţie sau necroză. De asemenea, poate apărea deplasarea implantului sau vizibilitatea marginilor acestuia în cazurile în care operaţia nu este efectuată corect sau implantul este de o calitate slabă. Mai există şi reacţia de respingere.

Costul unei astfel de operaţii de mărire a posteriorului este de aproximativ 3000 euro. Rezultatul se vede imediat după intervenţie, dar forma finală se definitivează în câteva săptămâni, după ce dispar umflăturile.


libertatea.ro


Distribuie
..