Cum să ai o culoare intensă a părului fără să-l vopseşti

Distribuie

Nu există femeie care să nu-şi fi vopsit părul niciodată, sau cel puţin să nu avut dorinţa de a schimba culoarea sau intensitatea acestuia. Metoda la care apelează cel mai frecvent femeile este bazată pe vopseaua pentru păr. O metodă rapidă, dar care are efecte dăunătoare pentru organism.

Întrucât vopseaua pentru păr a devenit o metodă din ce în ce mai des folosită, femeile pot să-şi schimbe rapid culoarea, intensitatea sau chiar pot opta pentru vopsirea a câteva fire de păr.

Dragi femei, vă propunem câteva metode mult mai eficiente de a avea o culoarea intensă a părului fără să-l vopsiţi.

Aşadar, pentru părul brunet amestecă o jumătate de cană de oţet de vin cu un sfert de cană de sos de soia. Această soluţie conţine un pigment care va acţiona asupra firului de păr, mărind intensitatea culorii. Totodată, amestecul hrăneşte părul în profunzime şi acţionează asupra rădăcinilor. Trebuie să păstrăm pe păr acest amestec timp de 15-20 de minute.

Pentru părul roşcat vă propunem sucul natural de merişor. Acesta se aplică după ce ai spălat părul, îl clăteşti cu sucul respectiv. Vei putea admira frumuseţea unul păr roşcat, intens şi de o culoarea puternică.

Pentru părul blond, vă propunem un tratament de intensitate a culorii datorită ceaiului de muşeţel. Ceaiul de muşeţel concentrat se aplică pe părul uscat. În cazul în care este timp însorit, cel mai bine ar fi să usuci părul la soare. Ceaiul se lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi îl spălăm cu şampon şi îl clătim cu apă călduţă.

Aceste remedii naturale de a intensifica culoarea părului sunt benefice şi nu prezintă un pericol pentru sănătate.

Tu pe care o vei folosi?


Distribuie
..