Cum îți usuci părul în mod corect

Distribuie

Chiar dacă nu îți coafezi părul, știi că un foehn îți poate salva foarte mult timp. Dacă unui păr obișnuit îi ia între o oră și patru ore pentru a se usca complet, folosirea unui foehn poate scurta acest timp la 15-30 de minute. Dacă te-am convins să folosești foehnul, acum trebuie să știi că există și niște reguli nescrise pe care ar trebui să le respecți dacă vrei să ai un păr frumos, sănătos și frumos aranjat.

Lasă-l să se zvânte!

Părul este extrem de sensibil atunci când este ud. Nu îl pieptăna și nu îl usca imediat după ce ai ieșit din baie. Lasă-l să se zvânte câteva minute înainte să folosești foehnul.

Începe de la rădăcină!

Folosește o perie rotundă mare și concentrează-te pe rădăcini când începi să-ți usuci părul. Astfel, vei crea volum la rădăcină și părul va arăta ca și cum ai fi ieșit de la coafor.

Folosește produse potrivite!

Nu folosi niciodată aerul cald direct pe păr. Alege un spray sau ulei protector înainte să folosești foehnul. Dacă vrei volum sau domolirea firelor rebele aplică tratamentele înainte să usuci părul.

Evită treapta cea mai înaltă de căldură!

Chiar dacă te grăbești, nu folosi niciodată foehnul la temperatura la cea mai înaltă. Acesta va produce uscarea părului și despicarea firelor. Alege întotdeauna treapta a doua!

Ai grijă ce perie folosești!

Pentru părul scurt, alege o perie plată cu peri de nylon pentru ca părul tău să nu capete prea mult volum. Pentru păr mediu, folosește o perie rotundă cu peri de nylon pentru a crea volumul necesar. Pentru părul lung, alege o perie de ceramică pentru a putea crea valuri în părul tău.

Folosește capul de concentrare al foehnului!

Accesoriul  ce concentrează aerul cald se găsește în cutia oricărui foehn și este necesar dacă vrei să dai luciu părului și nu vrei fire rebele. Folosește-l cu încredere!

Fixează strălucirea!

După ce ai terminat de uscat părul, folosește butonul cu aer rece pentru a răci părul și pentru a-i închide cuticulele firului de păr. Astfel, părul își păstrează strălucirea și elasticitatea înainte să aplici produsele de coafat.

unica.ro.


Distribuie
..