Cum îţi faci părul să crească mai repede

Distribuie

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă părul frumos, strălucitor şi cât mai bogat. Se spune că podoaba capilară este extrem de importantă pentru frumuseţea femeilor. Vă propunem câteva sfaturi eficiente pentru creşterea părului şi care dau rezultate uimitoare.

Fă sport

Atunci când faci mişcare şi transpiri la nivelul scalpului, foliculii sunt stimulaţi, ceea ce duce la creşterea părului, spun specialiştii. În plus, stimularea circulaţiei sanguine prin exerciţii fizice este o cale sigură de încurajare a creşterii părului.

Ia suplimente

Uleiul de peşte, abundent în acizi graşi Omega 3, este remediul tradiţional pentru recăpătarea sănătăţii părului, dar şi pentru creştere. La fel şi uleiul de in, un ingredient cu mai multe proprietăţi benefice pentru păr, piele şi unghii.

Evită ruperea

Aparatele fierbinţi pentru coafat, periajul dur şi foarte des, accesoriile tăioase, rup sistematic firele de păr. Totodată, acestea crează impresia că părul nu creşte, deşi rădăcinile arată contrariul. Este important de evitat sursele ruperii şi folosirea produselor hidratante, care dau rezistenţă părului.

Specialiştii spun că trebuie să acordăm o importanţă mare şi produselor pe care le folosim pentru a avea grija de păr, unele au efecte nocive asupra creşterii.


Distribuie
..