Cum îţi poţi ALBI dinţii, NATURAL în 3 minute RAPID şi SIMPLU. N-o să-ţi vină să crezi

Distribuie

Cu toţii ne dorim să avem dinţi cât mai albi, asta este foarte sigur. Însă, de cele mai multe ori procedeul de înălbire este foarte costisitor. Culoarea unui dinte depinde de compoziţia şi de structura sa, de grosimea fiecarui ţesut din care este constituit (dentina, smalţ). De-a lungul anilor, atât factorii externi cât şi interni îşi pun amprenta asupra culorii lui, îngălbenindu-l.

Cauzele externe: consumul de cafea, băuturi carbogazoase şi colorate, de tip cola, tutun, vin roşu sau alimente puternic pigmentate, igiena deficitară, depunerile (placa dentară şi tartru), procesul de îmbătrânire.

Cauzele interne: moştenirea genetică, aport excesiv de fluorura în timpul formării dinţilor – (de la naştere, până la vârsta de 5 ani), care le conferă un aspect pătat, tratamentele cu antibiotic în timpul formarii dinţilor, traumatisme dentare.

În clipul de mai jos veţi vedea o metodă foarte bună de înălbire a dinţilor. Tipul din imaginile de mai sus foloseşte bicarbonat de sodiu şi câteva picături de zeamă de lîmâie. Cică metoda este foarte bună şi dă rezultate în cel mai scurt timp posibil.


Distribuie
..