Cum îţi alegi rimelul potrivit, în funcţie de genele tale

Distribuie

Pe lângă vestimentaţie, un look perfect poate fi realizat doar asigurându-te şi de un machiaj perfect. Sunt multe lucruri de care depinde acest machiaj, pe lângă forma feţei, trăsături, culoarea tenului, forma ochilor, a sprâncenelor şi a buzelor.

Şi în primul rând ne referim aici la tehnicile de aplicare a machiajului dar şi la uneltele care compun trusa perfectă de machiaj. Nu le vom detalia aici pe toate ci ne vom opri la unul dintre cele mai importante instrumente folosite în machiaj, şi anume, rimelul.

Rimelul ar trebui considerat indispensabil din trusa de machiaj. Acesta poate realiza o mare diferenţă în finisarea machiajului pentru ochii definind genele, curbându-le sau făcându-le mai lungi, informează lyla.ro.  Trebuie acordată mare atenţie rezultatutlui dorit deoarece nu le poţi da volum, să le curbezi şi să le lungeşti în acelaşi timp chiar dacă anumite firme de rimeluri încearcă să te convingă de acest lucru. Aşadar alegeţi priorităţile şi cumpără rimelul perfect.

Dacă optezi pentru gene lungi, ai nevoie de un rimel pentru alungirea genelor. Cele mai bune sunt cele care au perii lungi şi în formula acestuia se regăsesc fibre de mătase artificială sau nailon.

Dacă doriţi gene curbate şi nu aveţi timp să folosiţi aparatul de curbat gene încercaţi să utilizaţi un rimel ce are bagheta cu un design curbat. Acesta va ajuta la curbarea şi definirea genelor.

Aplicaţi rimelul întâi pe vârful genelor apoi la rădăcini utilizând peria acestuia în zig-zag pentru a separa genele. Deasemenea nu trebuie utilizat prea mult rimel pentru a evita lipirea genelor între ele.

Dacă aveţi genele delicate şi folosiţi un rimel care să le alungească nu este tocmai o idee bună. Încercaţi un rimel pentru volum pentru a le face mai dense. Evitaţi să folosiţi rimelul pentru volum dacă aveţi genele scurte deoarece vor părea şi mai scurte datorită volumului. Încercaţi rimelul pentru alungire care va crea un aspect mult mai drăguţ.


Distribuie