Culoarea rujului de buze spune totul despre personalitatea ta

Distribuie

Rujul este un detaliu important pentru orice femeie. Roz sau transparent, mov sau de un roşu aprins, acesta te poate scoate din mulţime, dându-ţi un farmec aparte. Astfel, nuanţa pe care foloseşti spune multe despre personalitatea ta. Vezi ce anume!

Rujul mov ( violet) – această nuanţă de ruj spune despre stăpâna sa că este foarte încrezătoare în sine, iubeşte luxul şi este foarte greu influenţabilă. Aceste femei ştiu foarte bine ce-şi doresc de la viaţă, sunt sofisticate şi gata să se apere în orice situaţie fără ajutorul cuiva.

Rujul roşu – femeile care preferă această nuanţă se simt sexy şi senzuale. Este o culoare specifică celor care doresc să fie mereu în centrul atenţiei. Acestea femei au o deosebită încredere în sine şi  mult tupeu, făcând faţă oricărei situaţii. Nu iubesc minciuna, iar dacă le-aţi păcălit cumva, fiţi siguri că mai devreme sau mai târziu se vor răzbuna.

Rujul roz – Acest tip de ruj este specific femeilor materialiste, gata să profite de slăbiciunea celor din jur. Totuşi, când acestea sunt atinse la punctul sensibil, sunt gata să se deschidă şi să-şi schimbe atitudinea. Folosirea acestei nuanţe de ruj transmite şi un mesaj de romantism şi dragoste de viaţă.

Rujul bej – această culoare este un indiciu al loialităţii şi credinţei faţă de un partener. Femeile care preferă această nuanţă, au un simţ puternic al umorului şi-l caută şi la persoanele din jurul ei. De asemenea aceasta este foarte sigura pe sine şi stabilă din punct de vedere emoţional.

Rujul transparent – este folosit de femeile care preferă un aspect natural, au o personalitate deschisă şi directă. Astfel de femei preferă liniştea şi calmul, şi nu le place să se implice într-o ceartă sau situaţii complicate.

Tu ce nuanţă de ruj foloseşti?


Distribuie