Creme de corp exfoliente făcute acasă! Cele mai simple şi EFICIENTE reţete

Distribuie

Dacă vrei să experimentezi lucruri noi şi utile, trebuie neapărat să încerci măcar una dintre reţetele de scruburi de mai jos. Cu siguranţă vei rămâne plăcut surprinsă de rezultate.

Scrub cu lămâie

Iată un scrub perfect pentru duşul de dimineaţă! Îţi trebuie: o linguriţă de coajă de lămâie dată prin răzătoare, jumătate de ceaşcă de sare de mare şi jumătate de ceaşcă de ulei de măsline. Se amestecă toate ingredientele, se aplică mixtura pe piele, se masează câteva secunde şi apoi se clăteşte bine, notează femina.rol.ro

Scrub cu zahăr

Ingrediente: o ceaşcă de zahăr, o lingură de lapte praf, jumătate de ceaşcă de ulei de cocos, câteva picături de ulei de mentă.
Se amestecă ingredientele până când se formează o pastă omogenă. Aceasta se aplică pe piele, se masează bine şi se clăteşte cu apă caldă.

Scrub cu cafea

Îţi va exfolia pielea şi ţi-o va lăsa incredibil de fină! Ai nevoie de: un sfert de ceaşcă cu cafea măcinată, un sfert de ceaşcă de zahăr brun, două linguri de ulei de măsline şi trei capsule de vitamina E.

Amestecă vitamina E cu cafeaua şi uleiul de măsline până când obţii o pastă omogenă. Aplică pasta pe corp şi masează-te aproximativ 15 secunde pe o anumită porţiune de piele. Apoi clăteşte-te cu apă caldă.

Scrub cu zahăr brun

Ingrediente: jumătate de ceaşcă de zahăr brun, o lingură cu miere, o lingură cu ulei de măsline şi o jumătate de lingură cu suc de lămâie. 

Se amestecă toate componentele. Se aplică pasta rezultată pe corp şi se masează delicat timp de 20 de secunde. Apoi se îndepărtează cu apă caldă.


Distribuie
..