Creionul dermatograf, soluţia privirii seducătoare. Vezi în VIDEO cum să-l aplici corect

Distribuie

Machiajul cu creion dermatograf este unul dintre cele mai simple şi mai rapide machiaje, care te ajută să îţi pui în valoare ochii şi să obţii un look seducător. Este important să nu te rezumi la o singură tehnică de machiaj şi să încerci toate opţiunile pe care acest produs ţi le oferă, pentru a-ţi găsi tehnica proprie.

În funcţie de machiajul folosit, creionul dermatograf poate mări sau poate alungi ochii, poate umple golurile din linia genelor, poate corecta diverse defecte, şi nu în ultimul rând, poate oferi senzualitate şi profunzime privirii.

 Aplicarea creionului pentru ochi este foarte importantă pentru a crea o privire pătrunzatoare şi un look intens. Pentru a realiza acest lucru trebuie să ţii cont de unele lucruri şi anume:

 Începe prin trasarea unei linii groase cu dermatograf negru.  După aceea, cu ajutorul unei pensule moi, estompează uşor linia şi extinde-o până în pliu.  La final, aplică un fard la alegere peste creionul dermatograf, care să îţi pună în valoare privirea şi culoarea ochilor.
În cazul în care nu îţi place să foloseşti creionul contur negru, cel mai indicat este să foloseşti un dermatograf de culoare maro închis. Acesta va defini privirea şi linia genelor, în timp ce îţi va oferi un look natural. 

Din pacate, puţine dintre noi sunt conştiente de importanţa dermatografului şi de meritele pe care acesta le are în crearea unui look impecabil. Creionul dermatograf oferă luminozitate şi senzualitate privirii, evidenţiază nuanţa irisului şi poate transforma cu uşurinţă un machiaj de zi într-unul perfect pentru seară. Deasemenea acesta este perfect în zilele în care eşti în grabă şi ai nevoie de un truc rapid, care să îţi contureze privirea. 

Priveşte un video tutorial cum să aplici corect creionul dermatografic.


Distribuie
..