Combaterea ridurilor prin crioterapie! AFLĂ ce reprezintă această metodă

Distribuie

Crio Facial sau “beauty freeze”, așa cum este cunoscut în străinătate, este considerat cel mai nou truc anti-aging conceput special pentru menținerea tinereții și frumuseții naturale a pielii și care conferă un lifting instant, total neinvaziv și nu necesită o perioadă de recuperare, post-tratament.

Tehnologia valorifică puterea “frigului” în mod controlat pentru a obține beneficii în materie de regenerare și vindecare a pielii. Crio Facial aplică aburii răcoroși cu scopul de a stimula regenerarea celulară la nivelul tenului și producția de elastină și colagen, de a uniformiza culoarea tenului prin reducerea petelor pigmentare, de a reduce ridurile adânci și a le elimina pe cele fine. De asemenea, crio facial acționează și vindecă pielea afectată de pete roșiatice, rămase în urma acneei, reduce cuperoza și rozaceea, micșorează porii și tratează dermatita atopică.

Este tratamentul ideal pentru persoanele care își doresc o piele tânără, frumoasă și fermă, fără a apela la proceduri invavize și fara a pierde expresivitatea feței.

Aburii răcoroși răcesc pielea până la 3-5 grade, pentru câteva secunde, provocând astfel epiderma să își reînnoiască fiecare celulă, reducând astfel vârsta biologică a tenului.

 Tratamentul este unul total neinvaziv și nu conține nicio substanță străină corpului.

Crio Facial se deosebește de restul tratamentelor existente pe piață deoarece:

  • acționează și asupra zonei ochilor, conferind tonus pleoapei superioare și atenuând liniile fine;
  • tratează inflamația cearcănelor;
  • reduce vârsta biologică a tenului;
  • reduce ridurile și uniformizează pigmentările de pe față, gât, decolteu și mâini;
  • contribuie la slăbirea în zona gușei și la reconturarea bărbiei (pielea își recapătă tonusul iar zona lăsată din jurul bărbiei se ridică)

Contraindicații: alergie la frig, afecțiuni circulatorii funcționale severe, sindrom Raynaud, crioglobulimie. Pentru un tratament complet se recomandă un pachet de 10 sedințe, iar fiecare sedință durează 10 minute. Tratamentul se poate aplica și peste machiaj, este revigorant și are efect instant de luminare a tenului.

oanacuzino.ro


Distribuie
..