Coliseum Organic SPA îţi oferă cele mai speciale proceduri de relaxare FOTO

Distribuie

Cea mai bună eficientă oază de relaxare o poţi primi doar cu o vizită la SPA. Şi dacă te gândeşti unde, în Chişinău îţi poţi răsfăţa corpul cu cele mai speciale proceduri, îţi propunem SPA-salonul “Coliseum Organic SPA”.

SPA-salonul „Coliseum Organic SPA” oferă un sortiment foarte larg de servicii: diverse tipuri de masaj, băiţe organice, SPA-complexe, peelinguri, împachetări, precum şi proceduri cosmetologice faciale, depilare cu miere, machiaj profesional pentru orice ocazii. 

Mai mult decât atât, procedurile oferite de salon sunt făcute din cosmetice 100% naturale. 

Te vei simţi o adevărată Cleopatră după seturile de proceduri create special pentru regenerarea şi relaxarea totală a organismului, poţi scapă de celulită şi de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt, soluţiona multe probleme ale sănătăţii. 

Dacă vrei să mergi la salon împreună cu iubitul tău, Coliseum Organic SPA propune un set de proceduri create pentru cupluri, care vă vor relaxa profund şi vă vor aduce în culmea plăcerii! Aceste proceduri îmbină mai multe tehnici de masaj, cadă-jacuzzi pentru doi, în plus veţi primi cadou şampanie şi fructe!Mersul la SPA ajută mai ales în combaterea stresului. 
Mai multe studii au arătat că mersul la SPA este benefic și în lupta cu diabetul, reducând nivelul de zahăr într-un procent ridicat. Este benefic, de asemenea, și în cazul artritei. Așadar, o zi de răsfăț și relaxare, care ajută la alinarea durerilor, crește activitatea cardiovasculară și ne dă un sentiment de bine.


Distribuie
..