Coafurile lejere – noile tendinţe din 2013 ( FOTO)

Distribuie

Dacă în 2012 se purta bretonul drept şi coadă sucită lateral, primăvara lui 2013 vine cu o revoluţie în materie de coafură: se poartă cocul, şuviţele împletite şi cozile de cal. Acestea pot fi asortate cu ţinute elegante sau cu ţinute cât se poate de lejere.

Anul 2013 prevede un trend puţin mai agresiv decât anii precedenţi. Astfel, trendurile par a se răzvrăti împotriva look-urilor cizelate, împotriva timpului petrecut în faţa oglinzii, nu mai netezim firele rebele şi nu mai realizăm coafuri complexe.

Prima tendinţă a primăverii 2013 sunt cocurile realizate din şuviţe de păr înnodate. Caracteristice stilului sofisticat al anilor ’60, coafurile noului sezon tind să ofere acea componentă statement a look-ului. 

Trendul cărării centrale de anul trecut revine în atenţia designerilor şi în noul sezon. 

Deşi cocurile messy au fost create pentru prezentările designerilor  pentru sezonul cald, contrar coafurii convenţionale de a avea un aspect cizelat, acestea revin şi pentru sezonul din 2013.

Coada răsucită într-o parte a devenit coafura “du jour” în 2013. Influenţa anilor ’60 este resimţită în marea majoritate a coafurilor pentru sezonul primăvară / vară 2013.

Anul acesta se merge pe ideea că femeia  ar trebui să se aranjeze şi să fie în acelaşi timp în ton cu moda acasă. Din acest considerent se pune un accent mai mare pe coafurile lejere.

Tendinţele în materie de coafuri pentru 2013 tind să se formeze în jurul stilurilor uşor de realizat.

Într-un final, coafurile din anul acesta vor impresiona prin arsenalul menit să arate stil.

foto: one.ro


Distribuie