Cele mai CIUDATE secrete de „frumuseţe“ ale vedetelor

Distribuie

Credeaţi că starurile petrec ore în şir la saloanele de înfrumuseţare, clinicile de chirurgie estetică şi alte astfel de locuri menite să le „transforme“ radical? S-ar putea să constataţi că dumneavoastră sunteţi mai grijulie.

Secretul tenului impecabil al lui Cindy Crawford? Supermodelul combină lapte bogat în grăsimi şi apă într-un pulverizator şi foloseşte această „reţetă“ pentru a-şi menţine pielea hidratată întreaga zi.

Cameron Diaz este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood. Cu toate acestea, nu a mai folosit antiperspirant de 20 de ani: „Nu cred în el, nu l-am mai folosit de 20 de ani. Mirosul apare pentru că foloseşti antiperspirant, antiperspirantul reţine mirosul“, a declarat aceasta în urmă cu câteva luni.

După o experienţă nereuşită la salon, părul blond al Siennei Miller a căpătat nişte tonuri de verde. Actriţa susţine că a recurs la un tratament cu ketchup pentru a mai atenua nuanţele verzi din părul ei.

Cel mai bun exfoliant pentru piele? Nisipul de pisici. Aşa susţine Snooki care zice că acesta o ajută să aibă un ten extrem de catifelat.

glamour.co.uk


Distribuie